top of page

Konstföreningar - Offentliga miljöer - Privata uppdrag

 

​Vi kan hjälpa er att skaffa ert företag en ny, eller förstärka er image, allt ifrån utsmyckning av kontor till ett helt kontorskomplex till hotell.  Eller kanske vill ni bara förbättra de gamla lokalerna med lite ny inspiration.

Att ge personalen en konstnärlig arbetsmiljö som främjar och stimulerar kreativitet och hälsa ger företaget en viktig signal både till kunder och medarbetare.

Vi kan med utgångsläge ifrån era aktuella lokaler, ge förslag på hur ni kan förbättra miljön och trivseln på arbetsplatsen. Vi arbetar aktivt tillsammans med olika konstnärer gällande officiella konstutsmyckningar av olika slag. Konstens uttrycksform vill vi skall  spegla företagets anda som en ”röd tråd” genom hela verksamheten.

Med en intensivare och närmare internationell företagskontakt, så finns behovet av att stärka företagets egna profil. Det är viktigt att man redan vid entrén till företaget upplever företagets kultur samt värderingar.

Vi står även till tjänst med exklusiva företagsgåvor till kunder och medarbetare.

Konst väcker känslor och reaktioner och för oss som jobbar med konst varenda dag är det här inget nytt. Varje konstverk är och ska vara en emotionell utmaning.

Kanske gäller detta i extra hög grad på en arbetsplats eftersom personalen jobbar där hela dagarna och det finns ett mervärde av en kreativ miljö.

Förutom rent visuella värden förstärker rätt bild på rätt plats er identitet som företag. Konst hjälper er att uttrycka en position eller en kärnverksamhet som ni vill lyfta fram, till exempel med produkt- och branschanknytning eller som en stämningsriktning.

De konstnärer vi jobbar med är alla meriterade och väletablerade inom sin genre och självklart finns det såväl ekonomisk som visuell kvalitet i den konst vi representerar.

 

Vi har hjälpt företag med utsmyckningar i många år. Vi arbetar med galleriverksamhet i vår dagliga huvudverksamhet och  har lång erfarenhet av bildbedömning i olika miljöer och ett stort kontaktnät och därmed också sortiment.

 

Vi har även samarbete med våra konstnärer i limiterad grafik och gör även inramning i special utgåvor.

Kontakta oss så vi kan få en bättre förutsättning av ert behov.

 

 

 

 

Your details were sent successfully!

bottom of page