top of page
MR. BRAINWASH NYHETER I MALMÖ
MR. BRAINWASH NYHETER I MALMÖ

Sat, 15 Jan

|

Malmö

MR. BRAINWASH NYHETER I MALMÖ

I mer än ett decennium har Thierry Guetta, under sin pseudonym, Mr. Brainwash, tänjt på gränsen för modern konst. Konstverken är hett eftertraktade av samlare över hela världen. Hans konstnärliga uttryck befinner sig i en balansgång mellan street art och pop konst, vilket han bemästrar mycket väl.

Registration is closed
See other events

Tid och plats

15 Jan 2022, 12:00 – 16:00

Malmö, Engelbrektsgatan 18, 211 33 Malmö, Sverige

Om evenemanget

I mer än ett decennium har Thierry Guetta, under sin pseudonym,  Mr. Brainwash, tänjt på gränsen för modern konst. Konstverken är hett eftertraktade av samlare över hela världen.

Hans konstnärliga uttryck befinner sig i en fin balansgång mellan street art och pop konst, vilket han bemästrat mycket väl. MBW jobbar i mixed media med lager av screentryck, stencilbilder och akrylfärg i olika lager. Ofta med en underton där bilden skall ha ett budskap.

Brytpunkten för Mr. Brainwash var hans medverkan i den hyllade dokumentären, "Exit Through the Gift Shop" som producerades av Banksy.

Denna Oscars vinnande dokumentärfilm visar utvecklingen av street art-rörelsen, där Mr. Brainwash tillsammans med Banksy, - tar konsten och gör den tillgänglig för den stora massan, samtidigt som de lämnar kommentarer om/till den värld vi alla lever tillsammans i.

Dela detta evenemang

bottom of page