top of page
NUTIDA KONST - ANTIKMÄSSA - STOCKHOLM
NUTIDA KONST - ANTIKMÄSSA - STOCKHOLM

Thu, 14 Feb

|

Stockholmsmässan

NUTIDA KONST - ANTIKMÄSSA - STOCKHOLM

Välkommen till Nordens största antikmässa där vi är representerade på Nutidskonst monter C10:51 Vi kommer att visa original av Mr Brainwash samt delar ur Bob Dylans sviter.

Registrering är stängd
Se andra evenemang

Tid och plats

14 Feb 2019, 10:00 – 17 Feb 2019, 17:00

Stockholmsmässan, Stockholmsmässan, Parkeringsvägen, 125 30 Älvsjö, Sverige

Om evenemanget

Miva Fine Art

Vi finns i monter C10:51

Samtida konst är fantastisk. Ett språk som talas världen över.

Miva Fine Art grundades 1986 och är specialiserat på modern och samtida konst i ett nära samarbete med nya samt etablerade internationella artister. Miva Fine Art har från och med starten samarbetat med konstnärer och skulptörer som visar exceptionell talang, teknisk skicklighet, egen kreativitet. I ett team med vilka vi har arbetat för att producera konstutställningar i världsklass som talar till en global publik.

Galleriet representerar ett urval av kända artister över hela världen. Med två konstgallerier i Sverige är vi engagerade i att vårda alla våra konstnärer och konstsamlare genom att erbjuda professionellt stöd och erbjuda ett ovärderligt tillfälle för innovation.

Genom ett konkurrenskraftigt, årligt modernt konstprogram strävar vi efter att leverera tillförlitliga och informativa samtida konstutställningar som är tillgängliga för alla.

Miva Fine Art fortsätter att vara värd för en rad viktiga konstutställningar med inbjudna internationella världsartister. Miva Fine Art syftar till att ligga i mitten av konstvärlden och spelar en nyckelroll i Sveriges kreativa och kulturella landskap.

Med över trettio års erfarenhet på konstmarknaden är Miva Fine Art engagerad i att bygga utmärkta konstsamlingar för våra kunder. Ett dedikerat team som arbetar nära med våra konstsamlare för att skapa en konstsamling av högsta kvalitet. Genom att odla starka relationer med konstnärer/agenter över hela världen garanterar vi värde och livslängd för konstverk baserat på ursprung, placering och förvärv.

På Miva Fine Art tror vi på det livsförbättrande värdet av konst och strävar efter att erbjuda den bästa upplevelsen för både våra artister och våra kunder. Vi är engagerade i utmärkt kvalitet, sekretess, trygghet och integritet samt arbetar för att uppfylla alla förfrågningar baserat på den högsta nivån på integritet och personlig service.

Nu har ni möjlighet att träffa oss på mässan i Stockholm, vi ses!

Dela detta evenemang

bottom of page