top of page
Utställning Lars Tunebo Malmö
Utställning Lars Tunebo Malmö

Fri, 11 Feb

|

Malmö

Utställning Lars Tunebo Malmö

Möt Lars Tunebo i Malmö. Lars Tunebo En elefant ute på vift i New York, på ställen som Times Square och Brooklyn Bridge, är inte det enda malplacerade djuret i Lars Tunebos konst.

Registration is closed
See other events

Tid och plats

11 Feb 2022, 12:00 CET – 12 Feb 2022, 16:00 CET

Malmö, Engelbrektsgatan 18, 211 33 Malmö, Sverige

Om evenemanget

Lars Tunebo En elefant ute på vift i New York, på ställen som Times Square och Brooklyn Bridge, är inte det enda malplacerade djuret i Lars Tunebos konst. 

Den är snarare en del utav ett övergripande tema; iögonfallande djur, som annars hör hemma på savannen, placerade i en storstadsmiljö. Genom Photoshop har Tunebo förflyttat dem från djurriket till en civilisation. Grunden kommer först, tio till tolv transparenta lager. 

Därefter kommer djuren och storstadsmiljöerna, som är icke-transparenta. “Jag jobbar  med flera lager som bara är raspiga, repiga och slitna för att få den rätta vintagekänslan i bilden”. Slutligen, som avslutande touch, kommer serigrafi som här innebär pigmenttryck och screentryck. 

Efter det har djuren anlänt i storstaden och slutresultatet har fångat uppmärksamhet världen över, såsom i Dubai, Monaco, Helsingfors, Los Angeles, Marbella och Moskva, bara för att nämna några platser.

Dela detta evenemang

bottom of page