top of page
Vernissage Carl-Einar Häckner - Malmö
Vernissage Carl-Einar Häckner - Malmö

Sat, 27 Jan

|

Malmö

Vernissage Carl-Einar Häckner - Malmö

Häckners konstverk är ett bevis på hans gränslösa fantasi och kreativitet. Hans målningar och skulpturer är livfulla och färgstarka och fångar essensen av hans lekfulla och nyckfulla personlighet. Varje verk är en återspegling av hans unika perspektiv på livet, kärleken och världen omkring oss.

Tid och plats

27 Jan 2024, 12:00

Malmö, Engelbrektsgatan 18, 211 33 Malmö, Sverige

Om evenemanget

Upptäck konstnärskapet bakom Carl-Einar Häckners konstverk

Efter två utsålda konstutställningar i Göteborg har vi nu den stora äran att bjuda ner den oerhört älskade Göteborgs artisten Carl-Einar Häckner till vårt galleri i Malmö.

Upptäck den konstnärliga kreativiteten bakom Carl-Einar Häckners magnifika konstverk. Denna berömda svenska artist och konstnär är känd för sin unika inställning till konst, som kombinerar humor, drama och magi för att skapa oförglömliga upplevelser för sin publik.

Häckners konstverk är ett bevis på hans gränslösa fantasi och kreativitet. Hans målningar och skulpturer är livfulla och färgstarka och fångar essensen av hans lekfulla och nyckfulla personlighet. Varje verk är en återspegling av hans unika perspektiv på livet, kärleken och världen omkring oss. Men Häckners konst är mer än bara vackra bilder och skulpturer. Det är en hyllning till den mänskliga andan och fantasins kraft. Hans verk inspirerar oss att tänka utanför boxen och omfamna vårt inre barn, och påminner oss om att allt är möjligt om vi vågar drömma. Oavsett om du är ett fan av samtida konst eller bara uppskattar skönheten i kreativitet, kommer Häckners konstverk säkert att fängsla och inspirera dig. Så varför inte ta en resa in i denna extraordinära konstnärs sinne och upptäcka magin bakom hans konst? Man vet aldrig vad man kan hitta.

Så markera i din kalender, samla dina vänner och förbered dig på att bli trollbunden!  Känn dig varmt välkommen!

Dela detta evenemang

bottom of page