top of page
VERNISSAGE JENNY BOOT - MALMÖ
VERNISSAGE JENNY BOOT - MALMÖ

Sat, 28 Sept

|

Miva Fine Art Galleries

VERNISSAGE JENNY BOOT - MALMÖ

Jenny fotograferar kvinnor som genom sin kroppslighet uttrycker kraftfulla eller sensuella personligheter. Flickorna på hennes bilder är kvinnor i världen som ser dig rakt in i ögonen. Dessa kick-ass-kvinnor är inte rädda för att avslöja sig själva. Det här är vad vi kallar tjejkraft.

Registration is Closed
See other events

Tid och plats

28 Sept 2019, 12:00 – 16:00

Miva Fine Art Galleries, Engelbrektsgatan 18, 211 33 Malmö, Sverige

Om evenemanget

Ljus är en viktig aspekt av Jennys arbete. Enligt konstnären, även om ett foto, en idé eller en modell kan vara vacker, är ljuset det som gör eller bryter hela fotot. Det är genom användning av ljus som hon kan fånga sina modeller i dessa skiftande konstnärliga djup. 

Jenny har arbetat med många tidskrifter, hon har nominerats till utmärkelser (som Photography Masters Cup, Fotogram-utmärkelser, Cannes Lion, Creative Award) och har vunnit PANL # 21- 2012.

Hon har också valts ut som ett av de 100 bästa framtida begåvningarna i Holland och hon kom nyligen in i den imponerande samlingen på Palms Hotel i Las Vegas, som blandar blue-chip artister som Damien Hirst, Jean-Michel Basquiat, Andy Warhol och Takashi Murakami med samtida konstnärer som KAWS och Dustin Yellin.

Eftersom Galleri Natten följer på så är bästa chansen att träffa Jenny och i lugn och ro beskåda hennes verk under dagen.

Varmt välkomna!

Dela detta evenemang

bottom of page